Jonah Blacksmith

House on fire tour 2023

24
Feb
Hurup Hallen
Hurup, Danmark
Venteliste
Udsolgt
25
Feb
Hurup Hallen
Hurup, Danmark
Venteliste
Udsolgt
3
Mar
Sydbank Arena
Odense, Danmark
Køb billetter
Få billetter
4
Mar
Aarhus Congress Center
Aarhus, Danmark
Venteliste
Udsolgt
10
Mar
Aalborg Kongres & Kulturcenter
Aalborg, Danmark
Venteliste
Udsolgt
11
Mar
K.B. Hallen
København, Danmark
Venteliste
Udsolgt

Det fremadstormende syvmandsband fra Thy rammer i foråret 2023 landets fire største byer!

Touren har længe været i støbeskeen, og visionen er klar: “Vi vil skabe fire smukke aftener, og omdanne disse mægtige arenaer til nærværende rammer for det fællesskab og den samhørighed, som er hele kimen til det, vi brænder for, og som vi gerne vil med vores musik og vores publikum,” udtaler brødre og frontfigurer Simon og Thomas Alstrup.

Jonah Blacksmith har siden 2014 udgivet fire andermelderroste albums, som hver især har rummet adskillige singler i rotation på radiostationerne. I oktober 2021 udkom House On Fire, som markerede et decideret gennembrud for bandet. Sangen opnåede bla. en Top 3 placering på den officielle danske airplaychart, og har desuden for ganske nylig fået guld (IFPI Danmark) . Efterfølgeren Secrets In The Water lader til at gå i samme fodspor, og har på kort tid opnået en enorm streaming og popularitet. Bandet er lige nu i færd med at lægge sidste hånd på en ny single som er ude i efteråret 2022.

“Vi skriver personlige sange, som har betydning for os - sange om vores eget liv. Og den sårbarhed, der ligger i det, tror vi på skaber en følelse af noget fælles. For det, man tør dele skaber jo en samhørighed mennesker imellem. Vi oplever alle sammen store glæder og store sorger. Sådan er det jo at være menneske, uanset, hvor man står - om det er på en scene badet i kunstigt lys, om det er på en fabrik i Thy, eller på tærkslen til et nyt kapitel,” fortæller Simon og Thomas, og fortsætter: “Vi har en helt masse spændende planer for de fire koncerter, som vi glæder os til at løfte sløret for. Vi kommer til at kigge i bagkataloget, men vi kommer helt sikkert også til at kigge fremad. Og så er vi meget optaget af at få omdannet disse mægtige arenaer til nærværende og fællesskabende rammer for både os og publikum, hvor man helt sikkert kommer til at kunne mærke os på scenen. Og hvem ved, måske kommer vi til at pille lidt ved den traditionelle koncertopsætning. Det skal nok bliver super fedt - det er vi ret sikre på.”

/billet/images/slide1.jpg
/billet/images/slide2.jpg
/billet/images/slide3.jpg
/billet/images/slide4.jpg
/billet/images/slide5.jpg